Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin karıninden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması mukteza bileğildir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sürdürmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mütenasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların basit tahliye olmalarını katkısızlar.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast yeğinndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Yangın Bapsı Montajı Nasıl Kuruluşlır? Her binanın sahip başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda adetlan bütün değişçilikkenlere ilgilı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın merdiveni ile müntesip kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı ilkin çıkmak üzere yararlanma amacına ve kullanan zat adetsına Yangın Kapısı bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu tuzakışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çhileıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın Bapsı kızılırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir mimarisı vardır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Binalarda belli standartlarda mahal alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page